EXISTENTIELLA SAMTAL
för dig som är ledare

Att vara ledare innebär att du möter de existentiella frågorna varje dag. Hos dina medarbetare, i ert uppdrag eller hos dig själv. Det kan röra sig om val, makt, frihet, etik, relationer och inte minst frågan om meningen. Vad är meningen i arbetet, vad är meningen i livet.

EXISTENTIELL COACHING för ledare
I existentiell ledarskapscoaching kan du både få stöd i ditt arbete och reflektera över dig själv som människa.

De samtalsledare som finns på den här listan har en gedigen yrkesutbildning, lång erfarenhet som ledarskapskonsulter och ledare på företag som SAS, Svenska Dagbladet, Hufvudstadbladet, Handelsbanken, Eriksson och har också en vidareutbildning till certifierade existentiella samtalsledare och coacher.

Vill du veta mer hör gärna av dig.
Ann Lagerström, info@existentiellt.nu • 070 5562556


Ann Lagerström, Stockholm, Roslagen
Certifierad existentiell samtalsledare, vägledare och coach, fil. mag i praktisk kunskap, senior ledarskapskonsult, journalist, föreläsare. Ledare i flera positioner på Svenska Dagbladet och Tidningen Vi.
Kontakt


Cina Friberg Frank, Stockholm
Certifierad existentiell samtalsledare och coach, gestaltterapeut, handledare. Ledare i flera positioner på Handelsbanken.
Kontakt


Anette Iversen, Stockholm
Certifierad existentiell samtalsledare och coach, kognitiv terapeut, spec. alkohol, droger. Ledare i flera positioner på SAS.
Kontakt


Stefan Lidbrink, Stockholm
Certifierad existentiell samtalsledare och coach, civilingenjör, ledarskapskonsult, naturguide. Ledare i flera positioner på Eriksson.
Kontakt


Joanna Tillberg, Stockholm
Certifierad existentiell samtalsledare och coach, ICF-coach, jurist, ackrediterad medlare.
Kontakt


Barbro Teir, Helsingfors
Certifierad existentiell samtalsledare och coach, ledarskapskonsult, utbildare. Ledare i flera positioner inom media och bokbranschen i Finland.
Kontakt


Hälsa, träning och samtal för ledare

Joanna Karlström, Stockholm
Certifierad existentiell samtalsledare och coach, personlig tränare, ämneslärare.

Kontakt