VI ERBJUDER
EXISTENTIELLA
SAMTAL &
COACHING

I ett existentiellt samtal och coaching får du möjlighet att  utforska din nuvarande livssituation. Du kommer med en fråga och vi utforskar tillsammans på dina villkor.
Det existentiella samtalet och coachingen har sina rötter i existentiell filosofi och psykologi och vill bidra till att du breddar ditt perspektiv både på vad det är att vara du och vad det är att vara människa över huvud taget.
De existentiella coacher och samtalsledare som finns på den här listan har förutom sin grundläggande yrkesutbildning gått en diplomutbildning i existentiell coaching och samtalsmetodik och ett certifieringsprogram.
Vill du veta mer hör gärna av dig.
Ann Lagerström, info@existentiellt.nu • 070 5562556

CERTIFIERAD EXISTENTIELLA COACHER OCH SAMTALSLEDARE

STOCKHOLMSOMRÅDET

Jan Halling
Diplomerad gestaltterapeut, medlem i Sveriges Auktoriserade Gestaltterapeuter, SAG. Certifierad existentiell couch, SEPT. Diplomerad Skådespelare, Stockholms Scenskola.
jan.albert.halling@gmail.com • 070-8954921

 

Ann Lagerström
Fil. mag., senior ledarskapskonsult, trad. diplomerad coach, certifierad existentiell coach, SEPT, handledare och utbildare i existentiell coaching.
ann@existentiellt.nu • 070 5562556
existentiellt.nu

Annalena Sund Aillet
Leg. psykolog, leg. psykoterapeut, certifierad existentiell coach, SEPT, och handledare och lärare i psykoterapi och existentiell coaching.
annalena@existentiellt.nu • 072 3099979
existentiellt.nu