Samtal för dig som vill UTFORSKA DITT LIV

Hur ska jag leva mitt liv?
Hur ska jag leva med andra?
Hur ska jag göra med arbetet, kärleken, framtiden, drömmarna?

Existentiell coaching passar dig som har en livsfråga du behöver utforska. Något i ditt liv kanske skaver och du vill undersöka vad det är och försöka hitta en ny väg. Det kan vara ett akut problem eller en allmän fråga som du funderar över.

I existentiell coaching undersöker vi först frågan noga, hur hänger den ihop med dina livsval, din livsvärld – vad är det egentligen du söker och längtar efter. Först därefter utforskar vi olika vägar till förändring.

Målet i existentiell coaching är inte bara att hitta nya livsstrategier utan också att få tillgång till ett utforskande förhållningssätt som hjälper dig att på perspektiv på ditt liv.

HUR Vi träffas först en gång då du berättar vad du söker och jag berättar hur jag arbetar. Om du tycker att existentiell coaching passar dig lägger vi upp en plan för samtalen.
I existentiell coaching finns inge regler för hur många gånger man ska träffas eller hur ofta eller länge. Allt beror på vad som passar dig bäst.
VAR Jag har lokal på Rödabergsgatan 3, 113 33 Stockholm, närmaste t-banestation är S:t Eriksplan.

Hör gärna av dig så berättar jag mer.

Ann Lagerström,
Certifierade existentiella coachSEPT
ann@lagerstrom.nu, 070 5562556

REFERENSER
Jag har arbetat som coach och rådgivare till chefer och medarbetare i över 20 år.
• Utbildad i existentiell filosofi och psykologi på Södertörns högskola, där jag gått Det existentiella samlat, och avslutat magisterprogrammet i praktisk kunskap med en uppsats  om existentiella samtal.
• Är snart klar med min specialistutbildning i existensiell terapi och vägledning hos SEPT, Sällskapet för existentiell psykoterapi. Jag är också vice ordförande i SEPT. J
• Jag har arbetat i över 20 år som ledarskapskonsult i Sverige och internationellt– coaching, handledning, konflikthantering, utbildning, processledare et c. Och så är jag utbildad dramapedagog, sociodramapedagog, traditionell coach  och mindfullnessinstruktör.
• Tillsammans med  Elisabeth Serrander har jag introducerat existentiell coaching i Sverige och startat  Sveriges första utbildning för existentiella coacher.