HANDLEDNING
& CERTIFIERING
FÖR DIG SOM
REDAN ÄR
DIPLOMERAD

aaa
Här får du information om vad som gäller för certifiering som existentiell coach för er som startat er utbildning före 181231.
Är det något mer du undrar över så hör bara av dig.
Ann Lagerström ann@existentiellt.nu, 070 5562556

CERTIFIERING HOS SEPT

Du som startat din utbildning hos EXI före 181231 kan fortsätta certifiera dig hos SEPT fram till 2022.
Certifieringen går till som vanligt.
Du går i handledning antingen individuellt eller i grupp 10 gånger hos godkänd handledare,  har minst två utbildningsklienter och skriver en klientsammanfattning. Efter att detta ansöker du om certifieringsintyg från SEPT och blir beviljad det.
Handledningstillfällena  är olika långa beroende på hur många deltagare det är.

NYTT SÄTT ATT ANMÄLA SIG

Du som redan är EXI-utbildad behöver inte anmäla dig till SEPT utan tar direkt kontakt med den handledare du vill gå för.

AV SEPT GODKÄNDA HANDLEDARE

Ann Lagerström, Existentiellt Forum
Annalena Sund Aillet, Existentiellt Forum
Elisabeth Serrander, EXI
Bo Blåvarg, Vändpunkten

 EXISTENTIELLT FORUM fortsätter certifiera

Vi på Existentiellt forum kommer att fortsätta  certifiera existentiella coacher.
Certifieringen består av handledning med filosofisk fördjupning, två utbildningsklienter och en klientsammafattning.
För att bli certifierad av Existentiellt forum behöver du ha gått en grundläggande utbildning i existentiella samtal och coaching.

LÄS MER OM vår certifieringen här.

REDAN CERTIFIERAD? LISTA DIG PÅ EXISTENTIELLT FORUMS SAJT

Alla som är certifierade existentiella coacher oavsett via SEPT, Forum eller båda, kan kostnadsfritt lista sig hos oss. Skicka ett mail till info@existentiellt.nu med namn, titel (certifierad existentiell coach och andra titlar du tycker är relevanta), adress, mobil, mailadress, ev webbsida och om du kan tänka dig ta emot klienter på andra språk. Listan finns här.

KOMPLETTERA DIN UTBILNING TILL EXISTENTIELL COACH

Du som inte är klar med din grundutbildning i existentiell coaching kan komplettera genom att ta kontakt med oss på Existentiellt forum så går vi igenom vad du behöver göra för att få ut ditt diplom.

AUKTORISATION HOS SEPT

Du som påbörjat en utbildning hos EXI senast 181231 kan också få titeln auktoriserad existentiell coach av SEPT genom att ytterligare utbilda dig. Ta kontakt med SEPT för att få detaljerna. Detta gäller fram till 2022.
Den som startar sin utbildning efter 190101 måste ha en grundutbildning i traditionell coaching och en ICF-licensiering för att få auktorisera sig oavsett andra utbildningar. Mer info får ni av SEPT.